Martin & Co - Folkgitaren

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Een 'C.F. Martin & Co.' folkgitaar is de droom van zowat elke zichzelf respecterende gitarist. Wij verkopen zowel de échte Amerikaanse C.F. Martin & Co. gitaren als de prijsgunstige Mexicaanse modellen. Ik geef jou de beste (na)service voor Martin gitaren in Vlaanderen. 


1. We bestellen bij dezelfde hoofdleverancier als alle andere gitaarwinkels in de Benelux die C.F. Martin & Co. gitaren in hun assortiment hebben m.a.w. alle C.F. Martin & Co. modellen zijn bij Lutherie Decorte verkrijgbaar aan de beste voorwaarden. Laat me weten wat je precies zoekt en ik zorg voor de rest.
 

2. In het atelier krijg je gratis een extra service erbij qua afregeling en afstelling die je nergens anders zal vinden in België. Als gitaarbouwer en meer dan 25 jaar gerespecteerd restaurateur/hersteller in binnen- en buitenland weet ik waarover ik praat. Alsook voor de Martin Benelux leverancier en andere muziekwinkels werk ik als hersteller van akoestische gitaren. (na)Service is super belangrijk bij het aanschaffen van een gitaar voor het leven! 

Op 
8 mei tot 10 mei 2019 was Kurt Decorte op bezoek bij de C.F. Martin Custom Shop in Nazareth (USA) om een reeks Custom gitaren te bestellen.

 Heb je een vraag over Martin gitaren contacteer mij via: lutheriedecorte@icloud.com of neem telefonisch contact via GSM: 0032 (0)486 284666 (Kurt)